Selecteer een pagina

Onze Advocaten

Mr. Loth & Mr. Rupert 

Loth · Rupert Advocaten

Wij zijn een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam.

De ervaren advocaten die werkzaam zijn op ons kantoor zijn uitsluitend gespecialiseerd in het strafrecht, jeugdstrafrecht, slachtofferrecht, vreemdelingenrecht en asielrecht.

Onze Rechtsgebieden

Vreemdelingenrecht

Asielrecht

Strafrecht bij vreemdeling rechtelijke onderwerpen

Nationaal & Internationaal Strafrecht

Jeugdstrafrecht

Slachtofferrecht

Mr. Loth

Mr. Loth is gespecialiseerd in het reguliere vreemdelingenrecht en asielrecht. Daarnaast gaat zijn belangstelling uit naar de gevolgen van het strafrecht op het vreemdelingenrecht, ook wel crimmigration genoemd.

Mr. Loth adviseert u bij het aanvragen van een verblijfsvergunning of een (MVV) visum en procedeert voor u tegen de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) bij weigering van een verblijfsvergunning, of oplegging van een inreisverbod, terugkeerbesluit of ongewenst verklaring.

Hij kan u snel, duidelijk en goed adviseren zodat u weet waar u aan toe bent. Ook procedeert mr. Loth veelvuldig tegen het uitzetten van gedetineerde vreemdelingen. Voorts adviseert mr. Loth diverse strafrechtadvocaten over vreemdelingrechtelijke onderwerpen.

Mr. Loth is lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken, de specialistenvereniging migratieadvocaten (SVMA) en de vereniging voor asieladvocaten en juristen Nederland (VAJN).

Neem contact op met Mr. Loth via email loth@lothrupert.nl, of 06-54682472

Rechtsgebieden van Mr. Loth

1

Reguliere Vreemdelingenrecht

Hulp nodig bij het aanvragen van een verblijfsvergunning of een (MVV) visum? 

2

Asielrecht

Asielrecht regelt de toegang, het verblijf inburgering en uitzetting van niet Nederlanders.

3

Strafrecht 

Wij procederen voor U tegen de Immigratie- en Naturalisatiedienst. (IND)

Mr. Rupert

Mr. D.M. (Divera) Rupert studeerde aan de Universiteit van Leiden straf- en procesrecht. Ook heeft zij de opleiding criminologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gevolgd. Naast haar studies werkte zij als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Na haar afstuderen werkte zij als senior juridisch medewerker (griffier) bij de strafsector van het gerechtshof Amsterdam.

In 2005 is zij beëdigd als advocaat in Amsterdam en heeft zij zich gespecialiseerd in het nationale en internationale strafrecht, waaronder het overleverings- en uitleveringsrecht, de WOTS en de WETS.

Daarnaast staat zij minderjarigen bij in jeugdstrafzaken. Voorts staat zij ook slachtoffers bij die aangifte doen of als zij zich voegen als benadeelde partij in het strafproces en verzoeken om schadevergoeding.

Sedert november 2019 is zij werkzaam als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Den Haag. De stijl van mr. Rupert kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid, deskundigheid en een analytische en pragmatische werkwijze.

Mr. Rupert is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA), de vereniging van Jeugdrechtadvocaten Amsterdam (JRAA) ,aspirant lid van de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS) en lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Neem contact op met  Mr. Rupert via email: rupert@lothrupert.nl of 06-14058551

Rechtsgebieden van Mr. Rupert

1

Nationaal + Internationaal Strafrecht

Als U zich moet melden bij een politiebureau raden wij u aan eerst een strafrecht advocaat te raadplegen.

2

Jeugdstrafrecht

Jeugdigen bijstaan in strafzaken zaken.

3

Slachtofferrecht

Slachtoffers bijstaan bij de aangifte of als zij zich voegen als benadeelde in een strafproces.

Kantoorregistratie

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

Mr. H. Loth staat geregistreerd op het rechtsgebied: vreemdelingenrecht.

Mr. D.M. Rupert staat geregistreerd op de rechtsgebieden: strafrecht (met sub: jeugdstrafrecht) en slachtofferrecht.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te halen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Advocaat nodig?